Magazin > VIP
5549 ogledov

Ben in Jen združena, a nesrečna!

Jennifer Garner
1/4
Ameriška ljubljenca spet združena, vendar …

Eden najlepših hollywoodskih parčkov vseh časov, ki se je sicer razšel leta 2015 in ločil lansko leto, je bil te velikonočne praznike spet združen.

Jennifer Garner in Ben Affleck sta velikonočne praznike preživela skupaj, a to snidenje očitno ni bilo prav nič romantično, kot bi si oboževalci tega nekdaj enega najlepših hollywoodskih parov to želeli. Jen se je Benu in njunim trem otrokom pridružila na Havajih, kjer igralec snema film Triple Frontier. Družinica je skupaj preživela kar nekaj trenutkov, a Jen ob Benu ni mogla skriti svojega mrkega izraza. Paparaci so nekdanja zakonca ujeli tudi med zelo napetim pogovorom v parku, Jen pa je bila videti vesela le na fotografiji, ki jo je v družbi svoje osebne trenerke objavila med trekingom, ko Bena očitno ni bilo v bližini. Govori se celo, da naj bi Jen med družinskimi počitnicami spala v hotelu in ne v hiši nekdanjega moža.

To so zagotovo povsem mešani signali. Skupne počitnice, a mrki obrazi, očitno še nerazrešene zadeve plus dejstvo, da je Ben še prejšnji teden po Havajih pohajkoval v družbi nove ljubice Lindsay Shookus

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice