Magazin > VIP
13608 ogledov

Po škandalu: So te fotografije pristne?

ben affleck, jennifer garner
1/12
Jennifer Garner ni bila vesela dotikov nekdanjega moža.

Ben Affleck je moral v preteklih dneh poslušati kritike na svoj račun. Na dan je namreč prišlo, da je pred leti otipaval igralko Hilarie Burton, za kar se je tudi opravičil, ni pa se opravičil neki vizažisti, ki naj bi jo po podelitvi zlatih globusov prijel za zadnjico …

Da njen nekdanji mož s škandali spet polni časopisne strani, Jennifer Garner vsekakor ni všeč. Čeprav bi se Afflecku verjetno najraje izognila v velikem loku, tega zaradi svojih treh otrok ne more, tako kot moža tudi ne more javno kritizirati.

Igralca so z otroki pred dvema dnevoma ujeli v neki slaščičarni in nekateri mediji namigujejo, da sta poklicala paparace in na ta način poskušata rešiti Benov ugled. Ta naj bi svojo nekdanjo ženo med snidenjem večkrat pobožal, fotografi so ujeli celo poljub, ki ga je Jen dobila na glavo. Očividci pravijo, da zvezdnica Benovih dotikov ni bila vesela.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.