Magazin > VIP
5082 ogledov

Tudi Ben Affleck spolno nadlegoval svoje ženske

ben affleck Profimedias
Uporabniki Twitterja igralca opozorili na njegove grehe.

Ben Affleck je po tem, ko je v Hollywoodu odjeknila vest, da je producent Harvey Weinstein leta in leta spolno nadlegoval svoje sodelavke oziroma svoje podrejene, na Twitterju zapisal sledeče: "Žalosten sem in jezen, da je moški, s katerim sem velikokrat sodeloval, izkoristil svoj položaj, da bi strašil, manipuliral in spolno nadlegoval ženske več desetletij. Zaradi obtožb, o katerih berem, mi je slabo. To je povsem nesprejemljivo in sprašujem se, kaj lahko naredim, da se kaj takega ne bi ponovilo drugim ženskam. Bolje moramo poskrbeti za svoje sestre, prijateljice, sodelavke in hčerke. Tiste, ki o tem spregovorijo, moramo podpreti, obsojati takšne odnose in poskrbeti, da je več žensk na višjih delovnih mestih."

Po objavi tega tvita se je javila ena od uporabnic, ki je zapisala: "Nekoč je prav on zgrabil Hilarie Burton za prsi. To so očitno vsi pozabili." Na ta status pa je odgovorila prav igralka Hilarie Burton, ki se pripetljaja več kot spomni: "Jaz nisem pozabila. Hvala za to, takrat sem bila samo otrok."

Affleck se je kasneje opravičil za svoje dejanje iz leta 2003, a tu se zgodba ne konča. Preko Twitterja se je oglasila še ena ženska.

Vizažistko zgrabil za zadnjico, prst pa porinil v …

Umetnica ličenja Annamarie Tendler je kasneje, po tem, ko se je Ben opravičil Hilarie, na Twitter napisala: "Tudi jaz bi rada, da se mi Ben Affleck opraviči, ker me je na zlatih globusih leta 2014 zgrabil za zadnjico."

Kasneje je zapisala še podrobnosti: "V roko je vzel mojo zadnjico in pri tem prst skušal poriniti čim bolj globoko v mojo zadnjično odprtino. Mislim, da je to želel elegantno narediti, češ, samo mimo grem, me prijeti za ledvični del hrbta in pri tem zgrabil priložnost. Kot večina žensk, takrat nisem nič rekla, a sem veliko razmišljala, kaj bi rekla, če bi ga še kdaj spet srečala."

Ben se vizažistki še ni opravičil.

Komentarjev 1
  • partizanka 09:06 13.oktober 2017.

    in ves Holivud pljuva Trumpa. Lepo? Vsi enaki!

Sorodne novice