Magazin > VIP
2960 ogledov

Ben Affleck: Ga bo njegova nova ljubimka speljala na kriva pota?

Ben Affleck
Preteklost Lindsay Shookus ni brezmadežna …

Pred nekaj dnevi se je razvedelo, da ima hollywoodski žrebec Ben Affleck novo dekle. Gre za producentko šova Staurday Night Live Lindsay Shookus, ki je za igralca zapustila svojo družino. Govori se tudi, da se Lindsay in Ben intimno poznata že vsaj tri leta, se pravi, da je oskarjevec s svetlolasko varal nekdanjo ženo Jennifer Garner.

Zvezdnikovi prijatelji pa so zaradi njegove zveze zaskrbljeni. Kot je znano, ima Affleck težave z alkoholom, tako kot naj bi jih pred časom imela tudi lepa producentka, ki je zaradi tega pred leti prišla navzkriž z zakonom.

Igralec se je zaradi odvisnosti sicer že dvakrat zdravil. "Želim, da moji otroci vedo, da si je treba poiskati pomoč, če jo potrebuješ. Želim biti vzor tistim, ki potrebujejo pomoč, a se bojijo narediti prvi korak,“ je pred časom povedal Ben in se za podporo zahvalil svoji družini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.