Magazin > Film & Glasba & TV
29 ogledov

Ben Affleck v vlogi genialca, ki se zaplete z zločinci

Računovodja Blitz
Ben Affleck se v novem filmu Računovodja preobrazi v genialca, ki se zaplete v boj z zločinci.

Matematični genij Christian Wolff (oskarjevec Ben Affleck) ima raje številke kot ljudi. Pod krinko računovodskega podjetja v manjšem mestu opravlja računovodske posle za nekatere najhujše zločinske organizacije. Ker ga preverja inšpektorat ministrstva za finance pod vodstvom Rayja Kinga (oskarjevec J.K. Simmons), Christian prevzame še 'normalno', torej v očeh zakona neoporečno stranko: podjetje za najsodobnejšo robotiko, kjer je mlada računovodkinja (Anna Kendrick) v poslovodnih knjigah odkrila neujemanje, ki dosegajo milijonske vsote. Christian razvozla knjige in je vse bliže resnici, pri tem pa začne levo in desno naraščati število trupel…

Računovodja | Avtor: Blitz Blitz
Igrajo še Jon Bernthal, Jean Smart, Cynthia Addai-Robinson, Jeffrey Tambor in dvakratni oskarjevi nominiranec John Lithgow. Po scenariju Billa Dubuqueja je režiral Gavin O'Connor, producirala sta Mark Williams in Lynette Howell, izza kamer pa so sodelovali še dvakrat za oskarja nominirani direktor fotografije Seamus McGarvey, scenograf Keith Cunningham, za oskarja nominirani montažer Richard Pearson in kostumografinja Nancy Steiner, Glasbo je zložil za oskarja nominirani Mark Isham.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.