Bena Afflecka nadleguje varuška

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Igralca Bena Afflecka nadleguje varuška, s katero naj bi imel razmerje.
Oglej si celoten članek

Zvezdnik Ben Affleck je, da bi se izognil klicem varuške Christine Ouzounian, s katero naj bi imel razmerje, zamenjal telefonsko številko.

Ouzounianova, ki je nekaj časa skrbela za igralčeve otroke, a jo je Benova žena Jennifer Garner odpustila, je upala, da bo igralec z njo začel zvezo, a temu ni tako. "Christine je Bena večkrat poklicala, a ji je Affleck dal vedeti, da ga zveza z njo ne zanima,“ je povedal vir. Varuška kljub temu ni obupala. Ker je igralca še naprej nadlegovala, je Ben spremenil svojo telefonsko številko.

Affleck sicer še vedno trdi, da z varuško ni imel razmerja.

Christine si očitno želi na vsak način uspeti v svetu šovbiznisa. Govori se, da išče agenta, ki bi ji priskrbel delo v kakšnem resničnostnem šovu. "Zaveda se, da je v Los Angelesu nihče ne bo več najel za varuško. Ben ne more verjeti, da je bil tako neumen, da se je z njo zapletel. Kot kaže, je velika oportunistka,“ je še dodal vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.