Magazin > VIP
58 ogledov

Bena Afflecka nadleguje varuška

Christine Ouzounian, Ben Affleck Profimedias
Igralca Bena Afflecka nadleguje varuška, s katero naj bi imel razmerje.

Zvezdnik Ben Affleck je, da bi se izognil klicem varuške Christine Ouzounian, s katero naj bi imel razmerje, zamenjal telefonsko številko.

Ouzounianova, ki je nekaj časa skrbela za igralčeve otroke, a jo je Benova žena Jennifer Garner odpustila, je upala, da bo igralec z njo začel zvezo, a temu ni tako. "Christine je Bena večkrat poklicala, a ji je Affleck dal vedeti, da ga zveza z njo ne zanima,“ je povedal vir. Varuška kljub temu ni obupala. Ker je igralca še naprej nadlegovala, je Ben spremenil svojo telefonsko številko.

Affleck sicer še vedno trdi, da z varuško ni imel razmerja.

Christine si očitno želi na vsak način uspeti v svetu šovbiznisa. Govori se, da išče agenta, ki bi ji priskrbel delo v kakšnem resničnostnem šovu. "Zaveda se, da je v Los Angelesu nihče ne bo več najel za varuško. Ben ne more verjeti, da je bil tako neumen, da se je z njo zapletel. Kot kaže, je velika oportunistka,“ je še dodal vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.