Berite in sprostite se pod krošnjami

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Knjižnica pod krošnjami, ki vabi v zeleno okolje z branjem, listanjem in uživanjem, prvi avgustovski teden gostuje v Kanalu ob Soči.
Oglej si celoten članek

Knjige in revije lahko listate vsak dan med 9. in 12. uro ter 14. in 21. uro. Poleg branja se lahko sprostite tudi ob spremljevalnem programu.

Nocoj ob 18. uri bo lokalne pravljice za lahko noč, kot so jih pripovedovale stare mame, tete in nonoti, pripovedovala Neža Obid.

Program za prihodnje dni:
Sreda, 3. avgust
18.00 - Ustvarjalnica: Pravljični klepet s pridihom daljnega vzhoda. Kitajsko bo skozi pripovedovanje in prebiranje predstavila Aleksandra Vončina.

20.00 – Koncert Note pripovedujejo: Nastopili bodo pozavnisti, udeleženci mednarodne poletne šole Glasbenega inštituta Guido Alberto Fano, Spilinberg (It), Trg Kontrada.

Četrtek, 4. avgust
19.45 – Na obisku: S filozofom, esejistom in prevajalcem Mirtom Komeljem, ki bo prebiral svojo kratko prozo, se bo pogovarjal Toni Dugorepec.

Petek, 5. avgust
19:45 - Na obisku: Fotograf, urednik fotografije in novinar Leo Caharija se bo s Tonijem Dugorepcem pogovarjal na temo Ali fotografija pove več kot tisoč besed?

Sobota, 6. avgust
19:45 – Na obisku: Valterap oz. Valter Lapanja bo prebiral svoje pesmi v obliki rapa, v katere duhovito vpleta zgodbe iz suburbane sivine, nato bo sledi pogovor s Tonijem Dugorepcem.

Vstopnine ni!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.