Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Berite in sprostite se pod krošnjami

Knjižnica na prostem Žurnal24 main
Knjižnica pod krošnjami, ki vabi v zeleno okolje z branjem, listanjem in uživanjem, prvi avgustovski teden gostuje v Kanalu ob Soči.

Knjige in revije lahko listate vsak dan med 9. in 12. uro ter 14. in 21. uro. Poleg branja se lahko sprostite tudi ob spremljevalnem programu.

Nocoj ob 18. uri bo lokalne pravljice za lahko noč, kot so jih pripovedovale stare mame, tete in nonoti, pripovedovala Neža Obid.

Program za prihodnje dni:
Sreda, 3. avgust
18.00 - Ustvarjalnica: Pravljični klepet s pridihom daljnega vzhoda. Kitajsko bo skozi pripovedovanje in prebiranje predstavila Aleksandra Vončina.

20.00 – Koncert Note pripovedujejo: Nastopili bodo pozavnisti, udeleženci mednarodne poletne šole Glasbenega inštituta Guido Alberto Fano, Spilinberg (It), Trg Kontrada.

Četrtek, 4. avgust
19.45 – Na obisku: S filozofom, esejistom in prevajalcem Mirtom Komeljem, ki bo prebiral svojo kratko prozo, se bo pogovarjal Toni Dugorepec.

Petek, 5. avgust
19:45 - Na obisku: Fotograf, urednik fotografije in novinar Leo Caharija se bo s Tonijem Dugorepcem pogovarjal na temo Ali fotografija pove več kot tisoč besed?

Sobota, 6. avgust
19:45 – Na obisku: Valterap oz. Valter Lapanja bo prebiral svoje pesmi v obliki rapa, v katere duhovito vpleta zgodbe iz suburbane sivine, nato bo sledi pogovor s Tonijem Dugorepcem.

Vstopnine ni!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.