Besni princ Harry zahteva odgovore

Foto: Profimedia
Lahko bi se slabo končalo …
Oglej si celoten članek

Vojvoda Harry in njegova soproga Meghan uživata na prvem skupnem obisku v tujini. V Avstraliji je potekalo vse gladko, na Fidžiju pa je prišlo do incidenta. Meghan je obiskala tamkajšnjo tržnico, a so njen obisk po šestih minutah prekinili, saj njeni varnostniki na takšen naval oboževalcev niso bili pripravljeni. 

Foto: Profimedia meghan markle

Harry naj bi bil zaradi tega jezen in zaskrbljen. Z varnostno službo, ki skrbi za vojvodinjo in vojvodo, je Kensingtonska palača že navezala stike, od njih pa je odgovore zahteval tudi Harry. Meghan naj bi dogodek namreč prestrašil. 

Incident je komentiral tudi nekdanji varnostnik princese Diane, Ken Wharfe, ki meni, da so bili njegovi kolegi neorganizirani. Potencialni nevarnosti bi se lahko izognili na zelo enostaven način, in sicer z dodatnimi vrvmi oziroma ovirami, je prepričan Wharfe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.