Beyoncé je bila Kylie

Foto: Žurnal24 Beyoncé (vsaj za zdaj) v Ljubljani ne bodo videli. (Foto: Flynet/JLP)
Pod krinko v Sloveniji. V Stožicah je bila za krinko Kylie Minogue napisana Beyoncé.
Oglej si celoten članek
Namesto imena Joe Cocker naj bi Patajac v Stožicah sprva uporabil lažno ime Bryan Adams.

“Da bi zaščitil pravega izvajalca, sem pod rezerviran datum v Stožicah v začetku marca napisal Beyoncé/Destiny's Child. V resnici pa je šlo za Kylie Minogue, a ta zdaj zaradi časovnih preprek v Ljubljani tako ali tako ne bo nastopila,” nam je zaupal organizator koncerta Mladen Patajac, ki je pred kratkim za Žurnal24 povedal, da v Stožicah zaradi neugodnih pogojev ne bo večorganiziral koncertov. Po naših informacijah se je za tak korak odločil, ker naj bi iz Stožic uhajale informacije o prihajajočih koncertih, ki so zaupne narave in lahko organizatorju škodijo do te mere, da izvajalčevi agenti odpovedo koncert.

Morda dobimo Kylie v drugi rundi
Namesto imena Joe Cocker naj bi Patajac v Stožicah sprva uporabil ime Bryan Adams. “Meni osebno je nekdo z vrha uprave Stožic zatrdil, da je v prihodnjem letu rezerviran datum za Beyoncé,” nam je povedal vir, ki je želel ostati neimenovan. V Stožicah so to sicer zanikali, hkrati pa so priznali, da se zanimajo za številne koncerte zvezdnikov, ki so na turneji oziroma na voljo, a da je za zdaj še vse pri pogovorih in da o imenih še ne morejo govoriti. Kot nam je uspelo izvedeti iz zanesljivih virov, pa se pripravlja drugi del turneje Kylie Minogue in organizatorji čakajo na razpis – tako da obstaja možnost, da bi morda Kylie v Sloveniji nastopila takrat. Rezervirana pa bo morda pod povsem drugim imenom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.