Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

Beyoncé je bila Kylie

Beyoncé (vsaj za zdaj) v Ljubljani ne bodo videli. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Pod krinko v Sloveniji. V Stožicah je bila za krinko Kylie Minogue napisana Beyoncé.
Namesto imena Joe Cocker naj bi Patajac v Stožicah sprva uporabil lažno ime Bryan Adams.

“Da bi zaščitil pravega izvajalca, sem pod rezerviran datum v Stožicah v začetku marca napisal Beyoncé/Destiny's Child. V resnici pa je šlo za Kylie Minogue, a ta zdaj zaradi časovnih preprek v Ljubljani tako ali tako ne bo nastopila,” nam je zaupal organizator koncerta Mladen Patajac, ki je pred kratkim za Žurnal24 povedal, da v Stožicah zaradi neugodnih pogojev ne bo večorganiziral koncertov. Po naših informacijah se je za tak korak odločil, ker naj bi iz Stožic uhajale informacije o prihajajočih koncertih, ki so zaupne narave in lahko organizatorju škodijo do te mere, da izvajalčevi agenti odpovedo koncert.

Morda dobimo Kylie v drugi rundi
Namesto imena Joe Cocker naj bi Patajac v Stožicah sprva uporabil ime Bryan Adams. “Meni osebno je nekdo z vrha uprave Stožic zatrdil, da je v prihodnjem letu rezerviran datum za Beyoncé,” nam je povedal vir, ki je želel ostati neimenovan. V Stožicah so to sicer zanikali, hkrati pa so priznali, da se zanimajo za številne koncerte zvezdnikov, ki so na turneji oziroma na voljo, a da je za zdaj še vse pri pogovorih in da o imenih še ne morejo govoriti. Kot nam je uspelo izvedeti iz zanesljivih virov, pa se pripravlja drugi del turneje Kylie Minogue in organizatorji čakajo na razpis – tako da obstaja možnost, da bi morda Kylie v Sloveniji nastopila takrat. Rezervirana pa bo morda pod povsem drugim imenom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.