Beyoncé osramotila princeso Eugenie

Ameriška pevka Beyoncé je v torek nastopila v britanski prestolnici in nehote osramotila princeso Eugenie, ki si je ogledala njen koncert.
Oglej si celoten članek

Ko je Beyoncé naključno izbirala oboževalce iz prve vrste, da so ji pomagali zapeti njeno pesem Irreplaceable, se očitno sploh ni zavedala, da je v občinstvu tudi britanska princesa Eugenie, ki je šesta v vrsti za britanski prestol. Pevka je princesi pred usta pomolila mikrofon in jo spodbujala, naj zapoje besedilo "to the left, to the left" (v levo, v levo, op. p.), a Eugenie iz sebe ni mogla spraviti niti zvoka, zato se je sklonila in skrila.

Očividka, ki jo je osramočena princesa zelo zabavala, je povedala, da je bilo naravnost smešno. "Eugenie je bila v prvi vrsti, družbo pa so ji delali brat Kate Middleton, James, njegova punca, ter oblikovalec Matthew Williamson. Beyoncé je očitno ni prepoznala," je povedala in dodala, da je zvezdnica hitro našla naslednjo žrtev, ki ji je pomagala pri pesmi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.