Magazin > VIP
154 ogledov

Beyoncé osramotila princeso Eugenie

Beyoncé FameFlynet
Ameriška pevka Beyoncé je v torek nastopila v britanski prestolnici in nehote osramotila princeso Eugenie, ki si je ogledala njen koncert.

Ko je Beyoncé naključno izbirala oboževalce iz prve vrste, da so ji pomagali zapeti njeno pesem Irreplaceable, se očitno sploh ni zavedala, da je v občinstvu tudi britanska princesa Eugenie, ki je šesta v vrsti za britanski prestol. Pevka je princesi pred usta pomolila mikrofon in jo spodbujala, naj zapoje besedilo "to the left, to the left" (v levo, v levo, op. p.), a Eugenie iz sebe ni mogla spraviti niti zvoka, zato se je sklonila in skrila.

Očividka, ki jo je osramočena princesa zelo zabavala, je povedala, da je bilo naravnost smešno. "Eugenie je bila v prvi vrsti, družbo pa so ji delali brat Kate Middleton, James, njegova punca, ter oblikovalec Matthew Williamson. Beyoncé je očitno ni prepoznala," je povedala in dodala, da je zvezdnica hitro našla naslednjo žrtev, ki ji je pomagala pri pesmi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.