Beyonce razkrila, kako je trpela

Foto: Profimedia
Novi Netflixov dokumentarni film razkriva, kako se je Beyonce pred nastopom na festivalu Coachella mučila.
Oglej si celoten članek

Junija 2017 sta se Beyonce in Jay-Z razveselila dvojčkov, Rumi in Sira. Le deset mesecev pozneje je pevka že stala na odru na enem od največjih festivalov na svetu – Coachella. Novi Netflixov dokumentarni film Homecoming sedaj razkriva zvezdničin boj s poporodnimi kilogrami.  

Tik pred porodom je 37-letnica tehtala 100 kilogramov. Da bi čim prej shujšala, se je lotila zelo stroge diete, ki vsekakor ni bila zdrava. "Da bi dosegla svoj cilj, nisem jedla kruha, ogljikovih hidratov, sladkorja, mlečnih izdelkov, mesa, rib, izogibala sem se tudi alkoholu,“ je razkrila.

V pičlih 33 dneh je Beyonce izgubila toliko kilogramov, da je lahko spet obleka svoja stara oblačila. Njena dieta je na spletu sprožila val ogorčenja. Beyonce očitajo, da je slaba vzornica mladim dekletom, ki se borijo s kilogrami, in da so takšni "radikalni“ prijemi nevarni.

Pevka v dokumentarnem filmu sicer ni razkrila, kako dolgo se je držala te diete, je pa priznala, da se ni odločila za najboljšo pot. "Predaleč sem šla. Naučila sem se zelo dragocene lekcije. Nikoli več ne želim iti tako daleč."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.