Magazin > VIP
1613 ogledov

Beyonce razkrila, kako je trpela

beyonce
Novi Netflixov dokumentarni film razkriva, kako se je Beyonce pred nastopom na festivalu Coachella mučila.

Junija 2017 sta se Beyonce in Jay-Z razveselila dvojčkov, Rumi in Sira. Le deset mesecev pozneje je pevka že stala na odru na enem od največjih festivalov na svetu – Coachella. Novi Netflixov dokumentarni film Homecoming sedaj razkriva zvezdničin boj s poporodnimi kilogrami.  

Tik pred porodom je 37-letnica tehtala 100 kilogramov. Da bi čim prej shujšala, se je lotila zelo stroge diete, ki vsekakor ni bila zdrava. "Da bi dosegla svoj cilj, nisem jedla kruha, ogljikovih hidratov, sladkorja, mlečnih izdelkov, mesa, rib, izogibala sem se tudi alkoholu,“ je razkrila.

V pičlih 33 dneh je Beyonce izgubila toliko kilogramov, da je lahko spet obleka svoja stara oblačila. Njena dieta je na spletu sprožila val ogorčenja. Beyonce očitajo, da je slaba vzornica mladim dekletom, ki se borijo s kilogrami, in da so takšni "radikalni“ prijemi nevarni.

Pevka v dokumentarnem filmu sicer ni razkrila, kako dolgo se je držala te diete, je pa priznala, da se ni odločila za najboljšo pot. "Predaleč sem šla. Naučila sem se zelo dragocene lekcije. Nikoli več ne želim iti tako daleč."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice