Bi imeli kaj iz Pop-up doma?

Foto: Pup-up dom
Foto: Pup-up dom
Danes je vrata zaprla enomesečna trgovina postavljena v meščansko stanovanje, ki so ga opremili uveljavljeni in najobetavnejši slovenski avtorji iz področja oblikovanja serijskih in unikatnih izdelkov. Zaprtje Pop-up doma bo pospremila dražba izdelkov, katerih izklicna cena se bo začela že pri 0 evrih.
Oglej si celoten članek

V zadnjem mesecu je Pop-up dom predstavljal kreativno platformo preko katere se je predstavila vrsta različnih avtorjev iz vseh področij umetnosti, prostor pa je postal stičišče kulturnega dogajanja. Z inovativnim projektom so mladi oblikovalci želeli opozoriti državo na svoj položaj ter jo prepričati, da spodbudi razvoj kreative na slovenskih tleh. Vrata doma se bodo še zadnjič odprla v nedeljo, 18. novembra, kose, ki bodo na dražbi, pa si boste lahko ogledali do 17.00.

Epilog enomesečnega projekta bo zaključna dražba, ki bo potekala nedaleč stran od Pop-up doma, v dvorani ZRC SAZU, Novi trg 2. Izbrani kosi, postavljeni na dražbo, pa se bodo dražili že po izklicni ceni 0 evrov. Če bi svoj dom radi popestrili z izbranimi oblikovalskimi kosi, "srečo" preikusite na dražbi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.