Magazin
36 ogledov

Bi imeli kaj iz Pop-up doma?

Pup-up dom Pup-up dom
Danes je vrata zaprla enomesečna trgovina postavljena v meščansko stanovanje, ki so ga opremili uveljavljeni in najobetavnejši slovenski avtorji iz področja oblikovanja serijskih in unikatnih izdelkov. Zaprtje Pop-up doma bo pospremila dražba izdelkov, katerih izklicna cena se bo začela že pri 0 evrih.

V zadnjem mesecu je Pop-up dom predstavljal kreativno platformo preko katere se je predstavila vrsta različnih avtorjev iz vseh področij umetnosti, prostor pa je postal stičišče kulturnega dogajanja. Z inovativnim projektom so mladi oblikovalci želeli opozoriti državo na svoj položaj ter jo prepričati, da spodbudi razvoj kreative na slovenskih tleh. Vrata doma se bodo še zadnjič odprla v nedeljo, 18. novembra, kose, ki bodo na dražbi, pa si boste lahko ogledali do 17.00.

Epilog enomesečnega projekta bo zaključna dražba, ki bo potekala nedaleč stran od Pop-up doma, v dvorani ZRC SAZU, Novi trg 2. Izbrani kosi, postavljeni na dražbo, pa se bodo dražili že po izklicni ceni 0 evrov. Če bi svoj dom radi popestrili z izbranimi oblikovalskimi kosi, "srečo" preikusite na dražbi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.