Bi imeli takšen apartma?

Foto: Senia Zivljenje 26.09.13, Senia, foto: Senia Foto: Falkensteiner Apartmaji Falkensteiner Foto: Falkensteiner Apartmaji Falkensteiner Foto: Falkensteiner Apartmaji Falkensteiner Foto: Falkensteiner Apartmaji Falkensteiner
Če razmišljate o nakupu luksuznega počitniškega apartmaja, lahko nakup delno financirate z njegovim oddajanjem.
Oglej si celoten članek

Hotelska veriga Falkensteiner poleg klasične ponudbe nekatere svoje luksuzne apartmaje na prestižnih lokacijah v sosednjih državah tudi prodaja. Pri tem sem lahko z upravljalci dogovorite, da kupljeni apartma koristite določen del leta, preostale dni pa ga ponudite v najem. Obveznosti, povezane z najemom, prevzame Falkensteiner, lastnik stanovanja pa lahko del kupnine poravna z najemnino.

Falkensteinerjeva poslovna filozofija je povezana s prvovrstnimi lokacijami in ekskluzivnim oblikovanjem, zato ni naključje, da so svoje resorte umestili v idilično Punto Skalo v bližini Zadra in pod vznožjem avstrijskega smučišča Katschberg.

Pogled na morje

Italijanski arhitekt slovenskih korenin Boris Podrecca je resort v Punta Skali v bližini Zadra oblikoval v sredozemskem slogu tako, da vsak apartma ponuja pogled na Jadransko morje, ki resort obdaja s treh strani. Apartmaji so zelo svetli, njihova notranjost pa je v znamenju vrhunskega italijanskega oblikovanja in čistih linij. Ekstravagantna rezidenca Edel: weis v Katschbergu pa je oblikovana v bolj domačinskem alpskem slogu.

Široka dodatna ponudba

Najemniki in lastniki Falkensteinerjevih apartmajev imajo v sklopu ponudbe Premium living na voljo številne ugodnosti in storitve, kot so varstvo in animacija za otroke, čiščenje in vzdrževanje sob ter široka kulinarična in ponudba velnesa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:41 27. September 2013.

    Zakaj na vrhu ni oznake, da gre za reklamni članek?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.