Magazin
47 ogledov

Bi imeli takšen apartma?

Zivljenje 26.09.13, Senia, foto: Senia
1/5
Senia
Če razmišljate o nakupu luksuznega počitniškega apartmaja, lahko nakup delno financirate z njegovim oddajanjem.

Hotelska veriga Falkensteiner poleg klasične ponudbe nekatere svoje luksuzne apartmaje na prestižnih lokacijah v sosednjih državah tudi prodaja. Pri tem sem lahko z upravljalci dogovorite, da kupljeni apartma koristite določen del leta, preostale dni pa ga ponudite v najem. Obveznosti, povezane z najemom, prevzame Falkensteiner, lastnik stanovanja pa lahko del kupnine poravna z najemnino.

Falkensteinerjeva poslovna filozofija je povezana s prvovrstnimi lokacijami in ekskluzivnim oblikovanjem, zato ni naključje, da so svoje resorte umestili v idilično Punto Skalo v bližini Zadra in pod vznožjem avstrijskega smučišča Katschberg.

Pogled na morje

Italijanski arhitekt slovenskih korenin Boris Podrecca je resort v Punta Skali v bližini Zadra oblikoval v sredozemskem slogu tako, da vsak apartma ponuja pogled na Jadransko morje, ki resort obdaja s treh strani. Apartmaji so zelo svetli, njihova notranjost pa je v znamenju vrhunskega italijanskega oblikovanja in čistih linij. Ekstravagantna rezidenca Edel: weis v Katschbergu pa je oblikovana v bolj domačinskem alpskem slogu.

Široka dodatna ponudba

Najemniki in lastniki Falkensteinerjevih apartmajev imajo v sklopu ponudbe Premium living na voljo številne ugodnosti in storitve, kot so varstvo in animacija za otroke, čiščenje in vzdrževanje sob ter široka kulinarična in ponudba velnesa.

Komentarjev 1
  • spenjac 12:41 27.september 2013.

    Zakaj na vrhu ni oznake, da gre za reklamni članek?