Bi se moral Avdić opravičiti Ireni Yebuah Tiran?

Foto: PopTv
Foto: PopTv
Je šel predaleč?
Oglej si celoten članek

Foto: PopTv avdić Denisa Avdića, voditelja šova Znan obraz ima svoj glas, je v včerajšnji oddaji čakal izziv – pokazati je moral, koliko opernega pevca je v njem. Mnogi so njegove komentarje na račun te zvrsti razumeli kot napad na žirantko, operno pevko Ireno Yebuah Tiran, saj je operne pevce označil za zoprne, poleg tega je Ireno tudi vprašal: "Mi je uspelo v šestih tednih, da ne bom prepotenten, priti na tvoj nivo?“

Nekateri spletni komentatorji so bili nad temi besedami in tudi nad Avdićevim nastopom razočarani. "Denis opraviči se Ireni, zelo podlo si se poigral, opera je njen svet in tako si jo res užalil Irena in Gojc sta svojo stavo resno in kvalitetno izvedla, potrudi se tudi ti,“ se je glasil eden od komentarjev, nekdo drug pa je pripomnil: "Podn od podna, še potruditi se ni poskušal. Nespoštljivo do drugih v oddaji, ki dajo vse od sebe.“ Komentarjev, da se Avdić ni prav nič potrudil, je bilo zelo veliko, mnogi pa so bili nad njim navdušeni. Tudi v studiu, kjer je bil Denis po nastopu deležen stoječih ovacij.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 01:10 7. November 2017.

    Dobra mačka in tudi dobro poje, saj je to njeno področje in ji nisem fauš, če tudi sem Slovenec ! …

  • 21:59 6. November 2017.

    Izraz na Ireninem obrazu na sliki zgoraj pove veliko. :D Meni on ni všeč in zato tudi šova ne gledam

  • 17:53 6. November 2017.

    Avdić, si in boš en navaden prepotentni luzer in vsi tisti, ki te obožujejo.... seveda z IQ grahaste kure.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.