Bi si upali v Sobico na vrhu stopnišča?

Foto: Žurnal24 Sobica na vrhu stopnišča kanadske dramatičarke Carole Fréchette izpostavi neskla
V srhljivo Sobico na vrhu stopnišča lahko po premieri prejšnji teden danes pokukate tudi vi, in sicer nocoj ob 20. uri v Slovenskem narodnem gledališču Nova Gorica.
Oglej si celoten članek
Drama Sobica na vrhu stopnišča, s katero bo kanadska dramatičarka Carole Fréchette prvič predstavljena slovenskemu občinstvu, je bila uvrščena med pet nominirancev za pariško nagrado grand prix de littérature dramatique 2009.

Hiša, ki ima razsežnosti gradu, ponuja razkošje in sijaj, "princesin" novi dom vabi v številne, različno opremljene sobe, le v sobico na vrhu malega, skrivnega stopnišča vstop ni dovoljen nikomur. Vendar tisto, kar je prepovedano, privlači, zato ob moževi odsotnosti radovednost mlado ženo popolnoma prevzame …

Sodobna dramska različica pravljice o Sinjebradcu je zgodba o ženski, ki doživi pravo pravljico, toda ne prav srečno. Njena sreča je daleč od bogastva in zunanje lepote.

Za psihološki triler, ki ga je režiral Jaka Andrej Vojevec, boste danes odšteli 14 evrov za balkon in 18 za parter.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.