Bi verjeli, da je ta naša igralka stara 46 let?

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kakšno telo, kapo dol!
Oglej si celoten članek

Igralka Tina Gorenjak je od nekdaj veljala za seks simbol, preboj na sceno pa je z vročim videospotom Muca Maca doživela v prejšnjem desetletju. Vroča mamica je krpice nekoč odložila tudi za Playboy in med drugim osvojila veliko mlajšega znanega režiserja Mitjo Okorna, prav kmalu pa bomo njene čutne gibe in božansko telo lahko spremljali v novi sezoni šova Zvezde plešejo.

Magazin Špela Grošelj fanta prepustila Chorchypovi bivši

Tekmovanju bi se skoraj morala odpovedati, saj si je, kot je sporočila svojim Facebook sledilcem, pred kratkim zlomila ključnico. "Najlepša hvala moji čudoviti, simpatični in prijazni fizioterapevtki Editi, da me je 'sestavila skupaj' po zlomu ključnice. Odkrila sem cel kup mišic, za katere nisem vedela, da obstajajo. In še nekaj vaj mi je zaupala, ki mi bodo več kot pomagale za lepo držo pri Zvezdah. Hvaaalaaa! Juhu, zdaj bo treba počasi začet trenirat," je zapisala.

Magazin Zvezde plešejo: Letos v šovu tudi gluhi zvezdnik!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 18:13 22. Februar 2019.

    to so njeni zadnji trenutki , preden hormoni ne naredijo svoje. Žal je tako !

  • 15:01 22. Februar 2019.

    Ana H fetih je mit ,ta oseba ne obstaja, ker ce bi obstajala bi bila novinarka in ne bi srala …

  • 14:19 22. Februar 2019.

    Jaz sem pa mislil,da se nastavlja moja babica.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.