Bidnova ostala pred vrati, kriv menda Trump

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
"Zelo maloumno."
Oglej si celoten članek

Novi predsedniški par se je v sredo po inavguraciji v vojaškem spremstvu podal proti Beli hiši, ker pa je nato prišlo do neljubega dogodka. Predsedniku in prvi dami nihče ni odprl vrat, kot veleva protokol.

Tako sta še nekaj trenutkov ostala pred svojim novim domov, mahala in se objemala, nato pa obkrožena s svojo družino le vstopila.
The National Journal je citiral uradnika, ki ni povezan z Bidnom in ki trdi, da sta zakonca Trump pred svojim odhodom domov poslala vso služinčad, da "ne bi bilo nikogar, ki bi Bidnovim pomagal“. "Zelo maloumno,“ je še dodal.

Gre za govorice, ki jih uradno še ni nihče potrdil. Znano pa je, da je glavni sluga Timothy Harleth, ki naj bi ob prihodu pozdravil novega predsednika, tistega dne izgubil službo. Harletha, ki je prej delal v Trumpovem hotelu v Washingtonu, je zaposlila Melania. Še vedno ni popolnoma jasno, kdo je zahteval njegovo odpoved. Tiskovni predstavnik Bele hiše je povedal, da se je to zgodilo, še preden, so "stopili skozi vrata“, Trumpov tabor pa pravi, da je to zahteval Biden ...

Četudi je „incident“ trajal le 10 sekund, ni ostal neopažen. Lea Berman, ki je v Beli hiši delala pod predsednikom Georgeem Bushem, pravi: "To, da prvi družini niso odprli vrat, pomeni kršitev protokola.“ "Zakasnitev me je presenetila,“ pa je povedala Betty Monkman, ki je 30 let delala v Beli hiši in nadzorovala predaje ključev. Tega uradno tokrat ni bilo, saj Trump svojega naslednika ni želel sprejeti. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 15:52 25. Januar 2021.

    Pri tej Beli hiši je pa res vse prekršek, kar človek naredi. Ali greš lahko srat na Belo školjko???

  • 12:16 25. Januar 2021.

    Nič posebnega

  • 11:28 25. Januar 2021.

    Hec bi bil če bi bila vrata zaklenjena

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.