Bieber dobil kazen zaradi dirkanja

Foto: Fame Flynet Justin Bieber Foto: Fame Flynet Justin Bieber Foto: Fame Flynet Justin Bieber Foto: Fame Flynet Justin Bieber Foto: Fame Flynet Justin Bieber Foto: Fame Flynet Justin Bieber
Justin Bieber se je znašel navzkriž z roko zakona, tokrat zaradi prehitre vožnje.
Oglej si celoten članek

Mladi kanadski pevec Justin Bieber si je včeraj prislužil kazen zaradi prehitre vožnje. Policisti so ga namreč zaustavili zatem, ko je s svojim športnim avtom fisker karma po avtocesti divjal 80 milj na uro oziroma 129 kilometrov na uro, kjer je bila omejitev 65 milj na uro oziroma 105 kilometrov na uro. Nek očividec sicer zatrjuje, da je vozil še hitreje. "Bieber je vozil kot norec. Skakal je iz enega pasu na drugega, pri tem pa skoraj ni bilo prostora med avti,“ je povedal o Biebrovi vožnji ter potrdil, da so divjali tudi fotografi za njim. Najstniški idol je namreč policistom, ki so mu napisali kazen za divjo vožnjo, pojasnil, da je bežal pred paparaci, ki so mu sledili.

Bieber je srebrni hibridni avto dobil v dar za svoj 18. rojstni dan od svojega menedžerja Scooterja Brauna, ki mu ga je podaril med gostovanjem v oddaji Ellen DeGeneres.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.