Magazin > VIP
23 ogledov

Bieber dobil kazen zaradi dirkanja

Justin Bieber
1/6
Fame Flynet
Justin Bieber se je znašel navzkriž z roko zakona, tokrat zaradi prehitre vožnje.

Mladi kanadski pevec Justin Bieber si je včeraj prislužil kazen zaradi prehitre vožnje. Policisti so ga namreč zaustavili zatem, ko je s svojim športnim avtom fisker karma po avtocesti divjal 80 milj na uro oziroma 129 kilometrov na uro, kjer je bila omejitev 65 milj na uro oziroma 105 kilometrov na uro. Nek očividec sicer zatrjuje, da je vozil še hitreje. "Bieber je vozil kot norec. Skakal je iz enega pasu na drugega, pri tem pa skoraj ni bilo prostora med avti,“ je povedal o Biebrovi vožnji ter potrdil, da so divjali tudi fotografi za njim. Najstniški idol je namreč policistom, ki so mu napisali kazen za divjo vožnjo, pojasnil, da je bežal pred paparaci, ki so mu sledili.

Bieber je srebrni hibridni avto dobil v dar za svoj 18. rojstni dan od svojega menedžerja Scooterja Brauna, ki mu ga je podaril med gostovanjem v oddaji Ellen DeGeneres.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.