Bieber je ostal brez besed

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Mladi pevec Justin Bieber se je odzval na govorice, da s Seleno Gomez nista več skupaj.
Oglej si celoten članek

Par naj bi se po govoricah razšel na noč čarovnic. Selena je na Twitterju objavila fotografijo Justina z novo prijateljico, manekenko Barbaro Palvin, v katero naj bi se pevec zagledal. Pod fotografijo ni ničesar napisala.

"Ne vem, kaj naj rečem," je povedal Bieber v nedavnem intervjuju. "Ne vem, kaj se dogaja v mojem življenju. Ni logično, ker niti nisem nič komentiral," je še nadaljeval.

Manekenka Barbara je zanikala kakršnokoli romanco s slavnim pevcem in vztraja pri tem, da ga sploh ne pozna dobro. Na Twitterju je zapisala: "Zadnjič to povem. Prosim, pomirite se. Nič se ne dogaja z njim. Spoznala sem ga in se z njim fotografirala. Ne bi vi naredili enako? #friendship"

Selena se uradno ni odzvala na trenutno zvezo z Bieberjem. Parček se je prvič spoznal leta 2010, februarja lani pa sta se prvič pojavila v javnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.