Bieber v policijo metal vodne balončke

Foto: Žurnal24 Justin Bieber
Justin Bieber se je pretekli teden komaj izognil aretaciji, potem ko je z vodnimi balončki obmetaval može v modrem. Pred priporom ga je rešil njegov varnostnik, ki je policiste prepričal, da je šlo le za šalo.
Oglej si celoten članek

Najstniški zvezdnik Justin Bieber, ki naj bi se zaradi izčrpanosti zadnje dni počutil slabo, je pred kratkim nastopil v Marylandu, kjer se je še posebej zabaval.

 

Med čakanjem v zaodrju je v ljudi metal vodne balončke, eden izmed njih pa je zadel policista v pas in se razpočil. Moker je bil še en policist, ki se mu je balonček razpočil na prsih.

 

Nekaj dni po dogodku se je oglasil predstavnik tamkajšnje policije in dejal, da se je Bieber vedel "skrajno neprimerno," a so se kljub temu odločili, da ne bodo ukrepali. Šestnajstletni glasbenik se za to lahko zahvali svojemu varnostniku, ki je mokre policiste prepričal, da ga niso aretirali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.