Magazin > VIP
33 ogledov

Bieber v policijo metal vodne balončke

Justin Bieber Žurnal24 main
Justin Bieber se je pretekli teden komaj izognil aretaciji, potem ko je z vodnimi balončki obmetaval može v modrem. Pred priporom ga je rešil njegov varnostnik, ki je policiste prepričal, da je šlo le za šalo.

Najstniški zvezdnik Justin Bieber, ki naj bi se zaradi izčrpanosti zadnje dni počutil slabo, je pred kratkim nastopil v Marylandu, kjer se je še posebej zabaval.

 

Med čakanjem v zaodrju je v ljudi metal vodne balončke, eden izmed njih pa je zadel policista v pas in se razpočil. Moker je bil še en policist, ki se mu je balonček razpočil na prsih.

 

Nekaj dni po dogodku se je oglasil predstavnik tamkajšnje policije in dejal, da se je Bieber vedel "skrajno neprimerno," a so se kljub temu odločili, da ne bodo ukrepali. Šestnajstletni glasbenik se za to lahko zahvali svojemu varnostniku, ki je mokre policiste prepričal, da ga niso aretirali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.