Big Brother: Saša bi morala pred tetoviranjem odpreti slovar

Foto: Voyo/ zurnal24.si
Foto: Voyo/ zurnal24.si
Ste v včerajšnjem članku POZOR: Če ima vaš dragi to tetovažo, je njen ljubimec! opazili, da ima Sašin tetovator težave z angleščino?
Oglej si celoten članek

Včeraj smo pisali, da ima nova stanovalka hiše Big Brother, 39-letna Saša, ljubimca, ki pa žal ni samski. Povedala je tudi, da sta si z omenjenim ljubimcem na isti dan omislila tudi enaki tetovaži in da upa, da ju bo njegova partnerka sedaj razkrinkala.

Telo 39-letnice sicer krasi kar nekaj tetovaž, med drugim ima na rami napisano besedo "desteny“. Je mislila destiny (po angleško usoda, op. avt)?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • Sm že večkrat slišal kak so tetovažarji sami zafrknil besede. Je pa tud res da lahko tist ki tatu naroči …

  • 11:19 22. April 2016.

    Ne bi rekel, da ima težave le z angleščino!

  • 11:16 22. April 2016.

    Še dobro, da ji namesto "Usode" ni napisal "Coca-cola". Glede na to, da imam sam par tatujev in sem jih …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.