Magazin
48 ogledov

Big Brother: Saša bi morala pred tetoviranjem odpreti slovar

Saša Voyo/ zurnal24.si
Ste v včerajšnjem članku POZOR: Če ima vaš dragi to tetovažo, je njen ljubimec! opazili, da ima Sašin tetovator težave z angleščino?

Včeraj smo pisali, da ima nova stanovalka hiše Big Brother, 39-letna Saša, ljubimca, ki pa žal ni samski. Povedala je tudi, da sta si z omenjenim ljubimcem na isti dan omislila tudi enaki tetovaži in da upa, da ju bo njegova partnerka sedaj razkrinkala.

Telo 39-letnice sicer krasi kar nekaj tetovaž, med drugim ima na rami napisano besedo "desteny“. Je mislila destiny (po angleško usoda, op. avt)?

Komentarjev 3
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:16 22.april 2016.

    Sm že večkrat slišal kak so tetovažarji sami zafrknil besede. Je pa tud res da lahko tist ki tatu naroči tud sam zafrkne. Tetovažarju je vseen če naročiš besedo impresiu namest impressive. V bistvu je to tud kr velk biznis.."popravljanje" ...prikaži več tatujev. Predvsem tak da se preko tatuja da nov tatu in se poskuša s tem popravt. Čeprav tist pol še vseen k zmazek pride.

  • Janez_53 11:19 22.april 2016.

    Ne bi rekel, da ima težave le z angleščino!

  • JT_Thomas 11:16 22.april 2016.

    Še dobro, da ji namesto "Usode" ni napisal "Coca-cola". Glede na to, da imam sam par tatujev in sem jih tudi sam naredil (predloge), po katerih mi je tetovator naredil, bi rekel, da dotična blondinka ima probleme z angleščino (tudi).