Big Brother: To Marko sporoča Mireli

Foto: Voyo mirela Foto: Voyo mirela Foto: Voyo mirela Foto: Voyo mirela Foto: Voyo mirela Foto: Voyo mirela Foto: Voyo mirela Foto: Voyo mirela Foto: Voyo mirela Foto: Voyo mirela Foto: Voyo mirela Foto: Voyo mirela Foto: Voyo mirela
Ves večer jokala. "Nisem dobro,“ je v soboto, ko je moral hišo Big Brother zapustiti njen Marko, hlipala Mirela.
Oglej si celoten članek

Ko je Marko zapustil hišo Big Brother, se je Mireli podrl svet. 40-letnica je ves večer jokala in pokadila eno cigareto za drugo. Klemen in Dalibor sta jo poskušala pomiriti, a žal brez uspeha. Po nominiranju je Big Brotherja celo vprašala, ali se lahko uleže, ker se ne počuti dobro.

Marka, vsaj na videz, odhod iz šova ni prizadel. Po oddaji v živo je povedal, da mu ni vseeno, da je zapustil šov, je pa kljub temu vesel, da se vrača med ljudi, ki ga imajo radi. "Jo že pogrešam,“ pa je povedal o Mireli in dodal, da ji bo v šovu sedaj verjetno hudo. "Upam, da bo močna in do konca zdržala brez mene," ji sporoča.

Očitno pa si je do danes že premislil. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 13:15 26. April 2016.

    Matr se je branu. Stokrat ji je povedal, da naj pusti njegovga pimperla<br />pri miru. Kar sama si ga je …

  • 00:17 26. April 2016.

    Marko je star 20 let, ona pa 40. On glede na članke in komentarje nima ravno veliko izkušenj, ona pa …

  • Kaj ste tok kritični do nje, do Marka k jo je izkoristil pa ne.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.