Magazin
132 ogledov

Big Brother: To Marko sporoča Mireli

mirela
1/13
Voyo
Ves večer jokala. "Nisem dobro,“ je v soboto, ko je moral hišo Big Brother zapustiti njen Marko, hlipala Mirela.

Ko je Marko zapustil hišo Big Brother, se je Mireli podrl svet. 40-letnica je ves večer jokala in pokadila eno cigareto za drugo. Klemen in Dalibor sta jo poskušala pomiriti, a žal brez uspeha. Po nominiranju je Big Brotherja celo vprašala, ali se lahko uleže, ker se ne počuti dobro.

Marka, vsaj na videz, odhod iz šova ni prizadel. Po oddaji v živo je povedal, da mu ni vseeno, da je zapustil šov, je pa kljub temu vesel, da se vrača med ljudi, ki ga imajo radi. "Jo že pogrešam,“ pa je povedal o Mireli in dodal, da ji bo v šovu sedaj verjetno hudo. "Upam, da bo močna in do konca zdržala brez mene," ji sporoča.

Očitno pa si je do danes že premislil. 

Komentarjev 11
  • Five 13:15 26.april 2016.

    Matr se je branu. Stokrat ji je povedal, da naj pusti njegovga pimperlapri miru. Kar sama si ga je vzela, revež Marko je bil pri tem čisto nemočen.Res ubogi. Norci. Če ženska ni čist diht, ali je ...prikaži veče treba potem takšno osebo še čez rob porint !!??Hej BB pokaž svoj ksiht, se naslajaš nad labilnobolanimi osebami. Fej!

  • Majazmaja 00:17 26.april 2016.

    Marko je star 20 let, ona pa 40. On glede na članke in komentarje nima ravno veliko izkušenj, ona pa je tudi po besedah bivših partnerjev, s katerima ima otroka, prava radodajka, ki je večkrat varala. Prej je ona Marka ...prikaži več izkoristila za seks kot obratno!

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 21:05 25.april 2016.

    Kaj ste tok kritični do nje, do Marka k jo je izkoristil pa ne.