Big Brother: Za Tamaro zapustil dolgoletno dekle?

Foto: Ana Gregorič
Foto: Ana Gregorič
Tamarin brat je potrdil, da je imela simpatična tekmovalka pred vstopom v hišo Big Brother simpatijo, o tem, da je ta fant za njegovo sestro zapustil svoje dekle, pa ne ve nič.
Oglej si celoten članek

Tamara se je v šovu Big Brother zagledala v svetlolasega Primorca Erika, s katerim se tudi med rjuhami prešerno zabava. Ljubezenske prizore pa verjetno zelo težko gleda Tamarina simpatija. Ta fant naj bi zanjo celo zapustil punco, s katero je bil pet let. To je na Twitterju razkril komentator Big Brother Kluba Tomaž Jeraj. Pravi, da je to informacijo dobil od dobro obveščenega vira.

Tamarin brat Aleksander o tem ljubezenskem trikotniku sicer ne ve nič. “Prvič slišim. To je bila samo simpatija, nič resnega. Ne poznata se dolgo,“ je povedal za naš portal, romanco z Erikom pa pokomentiral z besedami: "Težko bi rekel, da ima ta romanca prihodnost. Vsako njeno zvezo sicer odobravam. Menim namreč, da si vsak sam izbira svojega partnerja in življenje. Podpiram jo. Če ji je nekdo všeč, se zelo hitro naveže na tega človeka. Zanj bo pripravljena narediti vse. Mislim, da se je ona bolj zagrela zanj kot on zanjo."

Kaj pravi na vroče posnetke iz spalnice?

"Preden je šla v šov, sem ji rekel, da jo bom, ne glede na to, kaj se bo zgodilo, podpiral. Rekel pa sem ji tudi, naj ne skače iz postelje v posteljo. Ne obsojam je. Dokler nisi v  šovu, ne moreš vedeti, kako je. Morda bi se jaz tudi tako obnašal,“ pa je Aleksander pokomentiral dogajanje pod rjuhami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.