Magazin
17 ogledov

Big Brother: Za Tamaro zapustil dolgoletno dekle?

Tamara Sobotič Ana Gregorič
Tamarin brat je potrdil, da je imela simpatična tekmovalka pred vstopom v hišo Big Brother simpatijo, o tem, da je ta fant za njegovo sestro zapustil svoje dekle, pa ne ve nič.

Tamara se je v šovu Big Brother zagledala v svetlolasega Primorca Erika, s katerim se tudi med rjuhami prešerno zabava. Ljubezenske prizore pa verjetno zelo težko gleda Tamarina simpatija. Ta fant naj bi zanjo celo zapustil punco, s katero je bil pet let. To je na Twitterju razkril komentator Big Brother Kluba Tomaž Jeraj. Pravi, da je to informacijo dobil od dobro obveščenega vira.

Tamarin brat Aleksander o tem ljubezenskem trikotniku sicer ne ve nič. “Prvič slišim. To je bila samo simpatija, nič resnega. Ne poznata se dolgo,“ je povedal za naš portal, romanco z Erikom pa pokomentiral z besedami: "Težko bi rekel, da ima ta romanca prihodnost. Vsako njeno zvezo sicer odobravam. Menim namreč, da si vsak sam izbira svojega partnerja in življenje. Podpiram jo. Če ji je nekdo všeč, se zelo hitro naveže na tega človeka. Zanj bo pripravljena narediti vse. Mislim, da se je ona bolj zagrela zanj kot on zanjo."

Kaj pravi na vroče posnetke iz spalnice?

"Preden je šla v šov, sem ji rekel, da jo bom, ne glede na to, kaj se bo zgodilo, podpiral. Rekel pa sem ji tudi, naj ne skače iz postelje v posteljo. Ne obsojam je. Dokler nisi v  šovu, ne moreš vedeti, kako je. Morda bi se jaz tudi tako obnašal,“ pa je Aleksander pokomentiral dogajanje pod rjuhami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.