Biggest loser: Razkrito, kako so videti kandidati dan pred finalom

Foto: Planet TV Aleksandar Jović, The Biggest Loser Foto: Planet TV Bojan Papež, The Biggest Loser Foto: Planet TV Iztok Perše, The Biggest Loser Foto: Planet TV Indira Ekić
Bojana ne boste prepoznali.
Oglej si celoten članek

Jutri je veliki finale prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija. Indira, Iztok, Bojan in Aleksandar so doma že več kot 14 dni in vsi so se pridno držali diete. Kako točno so poskušali izgubiti še kakšen kilogram več, lahko preberete na spodnji povezavi:

Triki kandidatov Skrivnosti tekmovalcev Biggest Loser: Ne boste verjeli, česa se pred finalom poslužuje Indira

Njihov trud je obrodil sadove. Na Facebooku so namreč objavili novo skupinsko fotografijo finalistov. Bojan, ki je izgubil več kot 60 kilogramov, je neprepoznaven!

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:01 11. Januar 2018.

    In, kako so videti ? Povem vam, kaj si mislim:

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.