"Bil je opora, ko sem klecnila"

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Številni novinarji, sodelavci in drugi znani obrazi so prek Twitterja izrazili sožalje ob izgubi Matjaža Tanka. Zapustil nas je danes, po izgubljeni borbi s težko boleznijo.
Oglej si celoten članek

Na Twitterju se že vrstijo lepe besede in sožalje, namenjene priljubljenemu voditelju in novinarju Matjažu Tanku: "Klical me je Tami, kar sem dovolila le njemu. Bil je umetnik besed, znanja, izkušenj. Bil je opora, ko sem klecnila. Matjaži, na snidenje," je zapisala njegova nekdanja sovoditeljica Tamara Vonta. Voditeljica Manica Janežič Ambrožič se je poslovila z besedami: "Lepo ti je bilo spoštljivo slediti. Počivaj v miru, gospod Matjaž Tanko."

Novinarski kolegici s Pop TV-ja, Katja Šeruga in Alenka Mirt sta prav tako izrazili sožalje: "Pretresena. Počivaj v miru, dragi Matjaž," je zapisala Katja, Alenka pa dodala: "Izgubila sem največjega in najboljšega novinarskega kolega. Pogrešala te bom, Matjaž! Bil si pravi Gospod."

Poslovila sta se tudi komik Boštjan Gorenc - Pižama, ki je kratko in jedrnato zapisal "Zbogom", ter kolumnist Marko Crnković, ki je napisal: "R.I.P. Res je bil faca. Za vedno bo ostal v naših srcih." Z besedami: "Počivaj v miru, Matjaž Tanko," se je poslovil tudi Bojan Požar, nekdanja novinarka, zdaj pa informacijska pooblaščenka Nataša Pirc Musar pa je zapisala: "Odšel je Človek, ki mi je v življenju veliko dal. Zbogom Matjaž Tanko."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 11:09 10. Marec 2013.

    Tamara lahko shujša, tebi pa ni več pomoči. Bedak je bedak in tak ostane - do smrti!!

  • 22:45 9. Marec 2013.

    Shujšati in klecanja ne bo več, tudi opora ne bo potrebna.?Edini recept za shujšanje pa je manj jesti in skrajšati …

  • 22:07 9. Marec 2013.

    A mislite Terček?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.