Magazin > VIP
182 ogledov

"Bil je opora, ko sem klecnila"

Tamara Vonta Boštjan Tacol
Številni novinarji, sodelavci in drugi znani obrazi so prek Twitterja izrazili sožalje ob izgubi Matjaža Tanka. Zapustil nas je danes, po izgubljeni borbi s težko boleznijo.

Na Twitterju se že vrstijo lepe besede in sožalje, namenjene priljubljenemu voditelju in novinarju Matjažu Tanku: "Klical me je Tami, kar sem dovolila le njemu. Bil je umetnik besed, znanja, izkušenj. Bil je opora, ko sem klecnila. Matjaži, na snidenje," je zapisala njegova nekdanja sovoditeljica Tamara Vonta. Voditeljica Manica Janežič Ambrožič se je poslovila z besedami: "Lepo ti je bilo spoštljivo slediti. Počivaj v miru, gospod Matjaž Tanko."

Novinarski kolegici s Pop TV-ja, Katja Šeruga in Alenka Mirt sta prav tako izrazili sožalje: "Pretresena. Počivaj v miru, dragi Matjaž," je zapisala Katja, Alenka pa dodala: "Izgubila sem največjega in najboljšega novinarskega kolega. Pogrešala te bom, Matjaž! Bil si pravi Gospod."

Poslovila sta se tudi komik Boštjan Gorenc - Pižama, ki je kratko in jedrnato zapisal "Zbogom", ter kolumnist Marko Crnković, ki je napisal: "R.I.P. Res je bil faca. Za vedno bo ostal v naših srcih." Z besedami: "Počivaj v miru, Matjaž Tanko," se je poslovil tudi Bojan Požar, nekdanja novinarka, zdaj pa informacijska pooblaščenka Nataša Pirc Musar pa je zapisala: "Odšel je Človek, ki mi je v življenju veliko dal. Zbogom Matjaž Tanko."

Komentarjev 15
  • titty 11:09 10.marec 2013.

    Tamara lahko shujša, tebi pa ni več pomoči. Bedak je bedak in tak ostane - do smrti!!

  • Scott 22:45 09.marec 2013.

    Shujšati in klecanja ne bo več, tudi opora ne bo potrebna.?Edini recept za shujšanje pa je manj jesti in skrajšati jezik s pokvarjeno komunistično retoriko.To je vse.

  • Scott 22:07 09.marec 2013.

    A mislite Terček?