"Bine in Kaja sta v sorodu"

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Pop TV zavrnil namigovanja, da sta Bine Volčič in Kaja Pogačar v sorodu.
Oglej si celoten članek

Na strani na Facebooku šova Gostilna išče šefa 2 so se pojavili komentarji, ki namigujejo, da sta šef Bine Volčič in finalistka Kaja Pogačar v sorodu.

"Upam, da ne bo Kaja zmagala sam zato, ker je daljna sorodnica od Bineta, ker zmage si zasluži edino Tomaž ...“ je napisal uporabnik Dejan, Marjetka, ki se očitno ne strinja z Binetom, ki je v soboto domov poslal Lidijo, pa je dodala: "SRAMOTA ... SRAMOTA IN ŠE ENKRAT SRAMOTA ... Se pozna, da sta si v sorodstvu, res žalostno!!!! Naj raje pogledajo Kajino in Lidjino znanje ... Veliko je šef pomagal Kaji!!!! Upam, da Tomaž zmaga!!!!!“

Podobnih komentarjev je kar nekaj, zato smo pri naši največji komercialni televiziji preverili, ali namigovanja držijo. "To vprašanje se pojavi čisto vsako leto in kot vsako leto je odgovor tudi tokrat negativen,“ so sporočili s Pop TV.

Kdo naj danes zmaga? Glasuj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 21:53 16. December 2013.

    res je, ne moreš normalno brat..in ko iščeš en križec, da bi zaprl oglas, se ti odpre že drug oglas..katastrofa

  • 19:39 16. December 2013.

    mogoće jo pa samo poriva

  • 16:08 16. December 2013.

    Zakaj zavajate z naslovom? Premleto je že bilo da NISTA v sorodu, vse skupaj pa so zakuhali v Slovenskih novicah(Bulvar), …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.