Magazin > Film & Glasba & TV
69 ogledov

"Bine in Kaja sta v sorodu"

bine in kaja voyo.si
Pop TV zavrnil namigovanja, da sta Bine Volčič in Kaja Pogačar v sorodu.

Na strani na Facebooku šova Gostilna išče šefa 2 so se pojavili komentarji, ki namigujejo, da sta šef Bine Volčič in finalistka Kaja Pogačar v sorodu.

"Upam, da ne bo Kaja zmagala sam zato, ker je daljna sorodnica od Bineta, ker zmage si zasluži edino Tomaž ...“ je napisal uporabnik Dejan, Marjetka, ki se očitno ne strinja z Binetom, ki je v soboto domov poslal Lidijo, pa je dodala: "SRAMOTA ... SRAMOTA IN ŠE ENKRAT SRAMOTA ... Se pozna, da sta si v sorodstvu, res žalostno!!!! Naj raje pogledajo Kajino in Lidjino znanje ... Veliko je šef pomagal Kaji!!!! Upam, da Tomaž zmaga!!!!!“

Podobnih komentarjev je kar nekaj, zato smo pri naši največji komercialni televiziji preverili, ali namigovanja držijo. "To vprašanje se pojavi čisto vsako leto in kot vsako leto je odgovor tudi tokrat negativen,“ so sporočili s Pop TV.

Kdo naj danes zmaga? Glasuj.

Komentarjev 8
  • pujsek 21:53 16.december 2013.

    res je, ne moreš normalno brat..in ko iščeš en križec, da bi zaprl oglas, se ti odpre že drug oglas..katastrofa

  • drmr1980 19:39 16.december 2013.

    mogoće jo pa samo poriva

  • dostvasmam 16:08 16.december 2013.

    Zakaj zavajate z naslovom? Premleto je že bilo da NISTA v sorodu, vse skupaj pa so zakuhali v Slovenskih novicah(Bulvar), kjer so brez preverjanja kar zapisali da sta v sorodu. Klasičen rumeni tisk, tako kot vi. Za večjo branost/klike, ste ...prikaži več pripravljeni narediti marsikaj. In tako naj bi slovenci postali boljši narod? Prosim, vsaj vi se potrudite, ne lažite, ne zavajajte. Marsikdo se "uči" od vas. Bodite nam vzgled!