Bine zmagovalcu Žanu vzel nagrado

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Najmlajši tekmovalec šova Gostilna išče šefa, Žan, premagal bolj izkušene kolege.
Oglej si celoten članek

Svetlolasi 19-letni Žan je spet zmagal na tedenskem izzivu, ki je tokrat potekal na vlaku. Potnikom sta predjedi skuhala Robi in Tomaš, glavno jed jim je pripravil Blaž, sladico pa Žan.

Gostje so najvišje ocene (povprečna ocena 9,76) namenili Žanovi sladici, kar je pomenilo, da je spet tedenski zmagovalec. Na nominacijah je Žan tako ta teden varen, moral pa bi dobiti tudi priložnost, da obišče svoje domače, a je Bine Volčič spremenil pravila. Ker je bil Žan že pred dvema tednoma doma, je nagrado dobil drugouvrščeni Blaž, ki se je tega zelo razveselil. Žan, ki je sladice pripravljal s pomočjo Debore, se je s šefovo odločitvijo strinjal.

Najslabše se je na vlaku sicer odrezala Tomaševa topla predjed, zato se bo na dvoboju pomeril z Mišem. Tisti, ki bo izgubil, bo v soboto sedel na prvi vroči stol.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 21:49 27. November 2015.

    zakaj pa Blaž ni sedel na vroči stol kdaj namesto Žana,ki je bil že štiri krat na vročem stolu.

  • 21:14 27. November 2015.

    Dobim migreno, ko slišim za tega očkovega sinkota.....bljak.... Ja, res....zakaj so pol merili čas za izdajo, če je bilo brez …

  • 19:47 27. November 2015.

    Pa kaj se gre ta Bine. Vidlo se je ,ko je Žanu potekel časa na vlaku, je imel še cel …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.