Magazin > Film & Glasba & TV
78 ogledov

Bine zmagovalcu Žanu vzel nagrado

gostilna išče šefa voyo.si
Najmlajši tekmovalec šova Gostilna išče šefa, Žan, premagal bolj izkušene kolege.

Svetlolasi 19-letni Žan je spet zmagal na tedenskem izzivu, ki je tokrat potekal na vlaku. Potnikom sta predjedi skuhala Robi in Tomaš, glavno jed jim je pripravil Blaž, sladico pa Žan.

Gostje so najvišje ocene (povprečna ocena 9,76) namenili Žanovi sladici, kar je pomenilo, da je spet tedenski zmagovalec. Na nominacijah je Žan tako ta teden varen, moral pa bi dobiti tudi priložnost, da obišče svoje domače, a je Bine Volčič spremenil pravila. Ker je bil Žan že pred dvema tednoma doma, je nagrado dobil drugouvrščeni Blaž, ki se je tega zelo razveselil. Žan, ki je sladice pripravljal s pomočjo Debore, se je s šefovo odločitvijo strinjal.

Najslabše se je na vlaku sicer odrezala Tomaševa topla predjed, zato se bo na dvoboju pomeril z Mišem. Tisti, ki bo izgubil, bo v soboto sedel na prvi vroči stol.

Komentarjev 5
  • Milka Jauk 21:49 27.november 2015.

    zakaj pa Blaž ni sedel na vroči stol kdaj namesto Žana,ki je bil že štiri krat na vročem stolu.

  • macola 21:14 27.november 2015.

    Dobim migreno, ko slišim za tega očkovega sinkota.....bljak.... Ja, res....zakaj so pol merili čas za izdajo, če je bilo brez pomena....?! Banda popovska....s Čakarmišem na čelu!

  • Simon Repnik 19:47 27.november 2015.

    Pa kaj se gre ta Bine. Vidlo se je ,ko je Žanu potekel časa na vlaku, je imel še cel pult krožnikov nedokončanih. Pol pa kaj??Protekcija?Drek pa taka pravila. Se bojijo da bo padla gledanost če gre Žan vun. Bine ti si luzer!!!!