Bitka parov: Tako grdo sta opravljala Tanjo

Foto: POP TV lia, aljoša Foto: POP TV tanja Foto: POP TV tanja
Lia in Aljoša sta se spravila na Tanjo.
Oglej si celoten članek

Zamere preteklega tedna, ko so se štirje pari obrnili proti Lii in Aljoši, še niso pozabljene. Aleša je dejstvo, da ni nihče zapustil bitke, tako prizadelo, da se ni udeležil večerje. Tanja je pojasnila: "V sobi je in bere knjigo. Ne paše mu jesti, ker prej jedel pico." Ostali so se le namuznili, saj so vedeli, da je le slabe volje zaradi razpleta. Njegova trma pa je ugajala Lii, ki si ga je privoščila: "Vse se mu je vrnilo."

Lia in Aljoša sta se nato odpravila na Facebook, kjer sta pregledovala fotografije svoje sotekmovalke Tanje. Ugotavljala sta, da so njeni posnetki retuširani, iz ene fotografije pa sta se prav posebej posmehovala. "Kot debela učiteljica je,“ je rekla Lia. Lotila sta se tudi Aleša in njegove oči primerjala s hudičevimi. "Prava sta drug za drugega. Ne bi moralo biti bolje,“ sta sklenila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.