Bivša o fantu princese Charlotte

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Preden je Gad Elmaleh osvojil srce monaške princese Charlotte Casiraghi, je bil v zvezi z igralko Noro Arnezeder, ki jo je komik močno prizadel.
Oglej si celoten članek

Foto: Reuters Nora Arnezeder Odkar je 26-letna Charlotte Casiraghi zaljubljena v 16 let starejšega francoskega komika Gada Elmaleha, je lepotica videti še lepša kot sicer. Svojo ljubezen je javnosti predstavila marca letos, ko jo je Gad pospremil na tradicionalni ples vrtnic v Monte Carlu. 42-letnik se je pojavil celo v reportaži o mladi princesi.

Čeprav se ves svet veseli s Charlotte, ki je, kot kaže, le našla svojega princa, pa obstaja oseba, ki so ji fotografije in poročila o njeni sreči trn v peti. Gre za 24-letni francosko igralko Noro Arnezeder.

Gad je mladenko zapustil, ko je spoznal princeso. "Veliko sem pretrpela,“ je reviji Vanity Fair izdala Nora in dodala, da je bilo slovo od Gada zanjo zelo boleče. Kljub temu pa sta prijatelja, je še dodala lepotica in namignila, da se njen bivši nahaja v "zelo delikatni" situaciji. "Lahko mu le čestitam, več o tem pa ne morem povedati.“ Gre morda za govorice, da je Charlotte noseča? Ali Monako kmalu čaka še ena poroka? Kar koli že, če bi do sklenitve zakonske zveze prišlo, bi bil to komikov drugi zakon. Nekoč je bil poročen z igralko Anne Brochet, s katero ima 13-letnega sina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.