Magazin > VIP
34 ogledov

Bivša o fantu princese Charlotte

Charlotte Casiraghi in Gad Elmaleh Reuters
Preden je Gad Elmaleh osvojil srce monaške princese Charlotte Casiraghi, je bil v zvezi z igralko Noro Arnezeder, ki jo je komik močno prizadel.

Nora Arnezeder | Avtor: Reuters Reuters
Odkar je 26-letna Charlotte Casiraghi zaljubljena v 16 let starejšega francoskega komika Gada Elmaleha, je lepotica videti še lepša kot sicer. Svojo ljubezen je javnosti predstavila marca letos, ko jo je Gad pospremil na tradicionalni ples vrtnic v Monte Carlu. 42-letnik se je pojavil celo v reportaži o mladi princesi.

Čeprav se ves svet veseli s Charlotte, ki je, kot kaže, le našla svojega princa, pa obstaja oseba, ki so ji fotografije in poročila o njeni sreči trn v peti. Gre za 24-letni francosko igralko Noro Arnezeder.

Gad je mladenko zapustil, ko je spoznal princeso. "Veliko sem pretrpela,“ je reviji Vanity Fair izdala Nora in dodala, da je bilo slovo od Gada zanjo zelo boleče. Kljub temu pa sta prijatelja, je še dodala lepotica in namignila, da se njen bivši nahaja v "zelo delikatni" situaciji. "Lahko mu le čestitam, več o tem pa ne morem povedati.“ Gre morda za govorice, da je Charlotte noseča? Ali Monako kmalu čaka še ena poroka? Kar koli že, če bi do sklenitve zakonske zveze prišlo, bi bil to komikov drugi zakon. Nekoč je bil poročen z igralko Anne Brochet, s katero ima 13-letnega sina.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.