Bivša Pussycat Doll udriha po Nicole

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Nekdanja članica seksi skupine Pussycat Dolls Kaya Jone se je z jezo odzvala na besede Nicole Scherzinger, ki je pred kratkim dejala, da je sama pela večino pesmi skupine.
Oglej si celoten članek

Potem ko je Nicole Scherzinger v nedavnem intervjuju za VH1 dejala, da je sama odpela kar 95 odstotkov vseh pesmi, ki so jih pele kot Pussycat Dolls, se je zdaj oglasila nekdanja članica skupine Kaya Jone. Ta sicer ni zanikala Nicolinih besed, je pa dodala, da je bila seksi pevka obsedena s pozornostjo in je ni hotela deliti s preostalimi članicami. "V ozadju je veliko zgodbic in lahko povem, da bi Nicole naredila skoraj vse, da bi bila v središču pozornosti. Škoda, saj smo bile vse zelo talentirane," je povedala Kaya, ki je skupino zapustila leta 2006.

Nicole je v dokumentarnem filmu za VH1 priznala, da je bila ona tista, ki je posnela celoten album PCD, brez pomoči preostalih članic. "Upam, da ne bom zabredla v težave zaradi tega, kar bom povedala zdaj, ampak nikoli ne bom pozabila ko smo zaključili s snemanjem albuma PCD, sva s producentom Ronom poklicala preostala dekleta in jim dala poslušati album. To je bilo prvič, da so slišale pesmi," je razložila seksi pevka in dodala: "Me razumete, kaj vam hočem povedati? Zaigrala sva album za Pussycat Dolls. Takrat so prvič slišale pesmi." Njeno zgodbo je podkrepil tudi producent, ki pravi, da je Nicole pela veliko več kot druge. "Melody se je še nekaj trudila, a pesmi so vse Nicoline." Kaj na to pravijo preostale članice, ni znano.

Sicer pa je Nicole v istem dokumentarnem filmu spregovorila tudi o bulimiji, za katero je trpela več let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.