Magazin > VIP
5 ogledov

Bivša Pussycat Doll udriha po Nicole

Nicole Scherzinger FameFlynet
Nekdanja članica seksi skupine Pussycat Dolls Kaya Jone se je z jezo odzvala na besede Nicole Scherzinger, ki je pred kratkim dejala, da je sama pela večino pesmi skupine.

Potem ko je Nicole Scherzinger v nedavnem intervjuju za VH1 dejala, da je sama odpela kar 95 odstotkov vseh pesmi, ki so jih pele kot Pussycat Dolls, se je zdaj oglasila nekdanja članica skupine Kaya Jone. Ta sicer ni zanikala Nicolinih besed, je pa dodala, da je bila seksi pevka obsedena s pozornostjo in je ni hotela deliti s preostalimi članicami. "V ozadju je veliko zgodbic in lahko povem, da bi Nicole naredila skoraj vse, da bi bila v središču pozornosti. Škoda, saj smo bile vse zelo talentirane," je povedala Kaya, ki je skupino zapustila leta 2006.

Nicole je v dokumentarnem filmu za VH1 priznala, da je bila ona tista, ki je posnela celoten album PCD, brez pomoči preostalih članic. "Upam, da ne bom zabredla v težave zaradi tega, kar bom povedala zdaj, ampak nikoli ne bom pozabila ko smo zaključili s snemanjem albuma PCD, sva s producentom Ronom poklicala preostala dekleta in jim dala poslušati album. To je bilo prvič, da so slišale pesmi," je razložila seksi pevka in dodala: "Me razumete, kaj vam hočem povedati? Zaigrala sva album za Pussycat Dolls. Takrat so prvič slišale pesmi." Njeno zgodbo je podkrepil tudi producent, ki pravi, da je Nicole pela veliko več kot druge. "Melody se je še nekaj trudila, a pesmi so vse Nicoline." Kaj na to pravijo preostale članice, ni znano.

Sicer pa je Nicole v istem dokumentarnem filmu spregovorila tudi o bulimiji, za katero je trpela več let.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.