Magazin > VIP
36 ogledov

"Več let sem vsak dan bruhala"

Nicole Scherzinger FameFlynet
Pevka Nicole Scherzinger je priznala, da je več let bolehala za bulimijo. To se je dogajalo, ko je bila v skupini Pussycat Dolls.

Ko je bila Nicole članica skupine Pussycat Dolls, je močno trpela. V nedavnem intervjuju za VH1 Behind the Music je razkrila, da se je sovražila in se vsak dan silila v bruhanje. "Gnusila sem se sama sebi. Čeprav sem bila del skupine, se nikoli v življenju nisem počutila bolj osamljeno."

Čeprav je težko verjeti, da je tako privlačna pevka trpela za bulimijo, je zdaj priznala, da se je to vleklo leta. "Vsako sekundo, ko sem bila sama, sem izkoristila za bruhanje, ali za poškodovanje same sebe. Zadala sem si ureznine in modrice, ki sem jih nato obudpno prekrivala. Mislim, da so ostale članice to vedele," je priznala Nicole, ki se je svojih težav sramovala in jih zato ni hotela priznati nikomur. "Nisem hotela igrati žrtve in nisem hotela, da bi zato izvedela moja družina, saj bi jim strla srce."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.