Bivša žena ne more prehvaliti Iris Mulej

Foto: Facebook
Foto: Facebook
"Iris je krasna ženska," pravi bivša žena partnerja Iris Mulej.
Oglej si celoten članek

Foto: Facebook Maja Hausman Iris Mulej in Admir sta par od leta 2015. Njuno ljubezen je lani okronalo rojstvo hčerke Isabelle, ki ima sedemletno polsestrico Alino. Ta se je Isabellinega prihoda zelo veselila, nam je razkrila Maja. H., dekličina mama in bivša Admirjeva žena. "Komaj je čakala, da jo spozna. Tako Alina kot tudi Nikolina (Majina hčerka iz prve zveze, op. avt.) sta v Isabello zaljubljeni in se prepirata, katera bo vozila voziček." 

Maja Iris ne more prehvaliti. "Iris je krasna ženska, spoznali sva se že, preden je bila v zvezi z mojim bivšim možem. Ne samo, da ima krasen odnos do najine Aline, rada ima tudi mojo 13-letno hčerko Nikolino. Ko prideta v Slovenijo, vzameta obe in ne delata razlik med njima, kar mi je v veliko čast. Zelo jo spoštujem zaradi tega."

Na vprašanje, s čem se ukvarja, nam je Maja odgovorila: "Trenutno odpiram svojo trgovino z oblačili," in dodala, da je sicer običajno 'kmečko dekle' in mama, ki ostaja na realnih tleh.

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:54 2. Marec 2017.

    @toplovodar, evo gradivo! :) Iris je krasna ženska. Vredno omembe ob lili put put glasbi! :D

  • 13:37 2. Marec 2017.

    Torej bo to kmečko dekle prodajalo narodne noše v trgovini z oblačili...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.