Bivšemu dekletu prepustil hišo

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Klemen Bučan, voditelj oddaje Bitka parov, je pred kratkim tudi sam bil ljubezensko bitko.
Oglej si celoten članek

"Imel sem punco, naredila sva hišo in šla narazen. Ker sem bil jaz tisti, ki sem manj vložil, jo je obdržala ona. Na srečo nisva imela otrok, da bi imeli še te skrbi. Hiša je hiša, ona nič ne ve. Ona mi je odplačala moj del, vse sva se lepo zmenila, brez sodišča. Z nekom si skupaj in misliš, da vse štima, a v nekem trenutku ugotoviš, da nista za skupaj. Tisto, kar skupaj naredita, je pa potem potrebno razdeliti. Če si ti dal manj in se tega zavedaš, se to lepo zmeni, lahko pa bi se še danes vlačila po sodiščih," je izdal Klemen, ki je že dve leti in pol srečen z novo ljubeznijo.

V resničnostni šov se sam ne bi prijavil, ga raje vodi, z veseljem pa poskusi marsikatero nalogo, ki jo naloži tekmovalcem. Le ščurkom se je odpovedal, a le za to, da jih ne bi zmanjkalo za tekmovalce.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:52 23. Marec 2016.

    Kaj pa v primeru, da se nepremičnina proda, in sta oba brez druge- na cesti.. Ponavadi ,ko gre zadeva na …

  • 08:08 23. Marec 2016.

    tovrstne oddaje, me ne privlačijo, da bi jih gledal sorči... odločitev ob razhodu pa je bila modra odločitev, ga ni …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.